Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
ceva delicios..........bineinteles cui ii plac crustaceele
Dupa ce am cumparat homarul ,(atentie trebuie sa ramana viu pana cand e pus la fiert) pregatim o oala sau cratita mai are punem 1,5 litri de apa la fiert in care am adaugat o lingurita de sare si piper dupa gust punem homarul viu in apa fiarta si lasam la fiert 8 ..10 min
Cand s-a facut culoarea rosie il scoatem pe platou si lasam sa se raceasca un pic, pregatim pe o farfurie sosul de soia si scoatem carnea din coada homarului si clesti taind crusta cu o foarfeca de bucatarie .
Asezonam cu lamaie si servim atat cald dar si rece .....e superr .
Va urez pofta buna
1
homari se pot gasi si congelatii de viii sau fiertii dar nu sunt la acelas gust ca cei vii
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult